CARAT отново е глобална медийна агенция №1 в света

За осми пореден път в последните девет доклада на международната изследователска компания Carat е класирана на първо място

Реклама

За осми пореден път Carat беше обявена за медийна агенция №1 в света, в излезлия този месец доклад на международната изследователска компания RECMA*.

Според изследването Carat е увеличила разликата между своя резултат и този на следващата агенция в класацията на RECMA от 0.6 пункта през февруари 2015 г. до 1.2 пункта през декември 2016 г. Доброто представяне на агенцията се дължи на затвърждаването на силната й позиция на глобално и локално ниво, като докладът отчита най-високите резултати постигани от Carat до сега на общо 16 пазара. В България Carat е в Топ 3 на най-добрите медийни агенции.

Уил Суейни

Уил Суейни, Глобален президент на Carat коментира резултатите така: "Много сме горди да запазим титлата Глобална медийна агенция №1 в света за още една година в качественото изследване на RECMA Network Diagnostics Qualitative Evaluation Report. Този резултат е доказателство за силата, която имаме в момента и за нашия ангажимент да предоставяме решения, които трансформират работата на нашите клиенти и са генератор за техния растеж".

Класацията се базира на оценката на 17 глобални агенции, опериращи в 43 страни. Компаниите биват оценявани по 16 до 19 критерия, включващи придобиване на нов бизнес, запазване на настоящи клиенти, награди, развитие на таланти, както и ключови ресурси, вложени в дигитални медии и развитие на разнообразен медия микс.

В България Carat присъства от пет години и успя да се развие до една от трите най-успешни медийни агенции, с най-силния дигитален профил на пазара у нас и голямо портфолио от локални и глобални клиенти.

 

*RECMA е международна изследователска агенция, която оценява работата на дигиталните и медия агенции в световен мащаб. Глобалният доклад на RECMA Network Diagnostics Qualitative Evaluation Report се базира на изследване сред 17 агенции, опериращи в 43 държави, оценявани по ключови критерии за представяне.