Марсела Мар: С удоволствие бих посетила страната ви!

Реклама

Колумбийската актриса е Флоренсия в "Чиста кръв". С Марсела Мар разговаря Деница Томова.

Марсела, каква си като човек?
Много страстна личност, която обича живота. Старая се всеки ден да се усъвършенствам, да уча нови неща. Обичам да поемам рискове, но също така съм много практична. Винаги гледам на нещата от хубавата им страна, настроена съм позитивно към живота и не изпадам в депресии.

Остава ли ти време да гледаш теленовелите, в които участваш?
Като цяло винаги отделям време, за да гледам първите няколко епизода, но само толкова. Не обичам да се гледам на екран, защото ми се струва малко странно. Сякаш не съм аз, а друг човек. Като се гледаш отстрани, винаги си намираш недостатъци.

Разкажи ни как започна кариерата си?
Започнах да уча актьорско майсторство, когато бях на 8-годишна възраст. Родителите ми ме записаха на курс в Богота. След това, когато бях 12-годишна, участвах в първото си представление. Оттогава се занимавам с театрални постановки и телевизионни роли. Миналата година дебютирах и в игралното кино с роля във филма "Сатана". Филмът на режисьора Анди Байс ми донесе награди от няколко фестивала. Наскоро беше и премиерата на "Любов по време на холера". В този филм партнирам на Хавиер Бардем и Джована Медзоджорно. Да работя с актьори, известни в цял свят, беше невероятно. Затова взех решение да се преместя в Лос Анджелис.

Какви са проектите ти за бъдещето?
На първо време смятам да продължа обучението си в Университета в Лос Анджелис, където изучавам история на изкуството. Едновременно с това посещавам и курс по актьорско майсторство. Усвоявам нови техники и се уча да играя на английски език.

Кое е най-важното за теб?
Най-важното е да приемам нещата такива, каквито са, да обичам, да споделям с хората, които обичам и които ме обичат.

Би ли посетила България някой ден?
Разбира се, защо не? С удоволствие бих посетила страната ви!