Епизоди 1 - 5

Листопад

Реклама

1. Али Ръза е глава на сплотено, многодетно семейство, което живее в Анадола. Той работи като областен управител, но подкупността на бъдещия му зет го кара да напусне работата си от чувство за чест. След като едната от дъщерите, Лейля, е приета в университет в Истанбул, семейството решава да потърси ново начало в големия град. Но щастието и сплотеността им няма да траят дълго, защото градът е на път да разклати моралните им ценности, когато всеки един от членовете на семейството тръгва по своя път.
2. Късметът най-после се усмихва на Али Ръза и той си намира работа. Но той все още не е готов да се откаже от ценностите си, за да се впише в реалността на големия град. Новият му колега, Оуз, е превъплъщение на всичко, от което Али Ръза се отвращава. Все пак, в Истанбул Али Ръза намира стари приятели, които не са го забравили - дъщерята на вече починал негов бивш колега, Леман, започва работа във фирмата, в която той работи по негова препоръка. Но дали добротата на Али Ръза ще бъде възнаградена подобаващо? Междувременно, Шевкет се готви да започне нова работа, но и това крие лоша изненада за цялото семейство.
3. Напускането на работа на Али Ръза е повод за гордост на някои от семейството му, но натъжава други. Разходката на Седеф до града я отвежда до неочаквано място. Дали обаче срещата й с Оуз няма да има неочаквани последици за приятелките й? Новите приятели на Лейля в университета са много различни от нея и тя се опитва да се впише в новата обстановка. Междувременно, призраците от миналото на Фикрет я откриват в Истанбул и тя търси начин да се спаси.
4. Неджля е на път да направи голяма грешка и Лейля е склонна да я подкрепи. Голяма изненада очаква и Фикрет, защото бившият й годеник все още не е готов да се откаже от нея и ще опита всичко, за да си я върне. Лейля започва все повече да се влияе от новите си приятели, но вкъщи баща й я очаква с неприятна изненада. Двете с Неджля готвят план, за да избягат от вкъщи и да се видят с новите си приятели, но дали тази потайност няма да има необратими последици за тях? Междувременно, новата работа на Шевкет го сближава с колежката му, но дали наистина му е писано да бъде щастлив?
5. Лейля не може да забрави случилото се предната вечер. Дори гневът на баща й не я притеснява толкова, колкото последиците от постъпката им с Гьоркем. Междувременно, любовта на Шевкет се задълбочава, но лъжите на Ферхунде са на път да излязат наяве. Седеф е на път да се поболее заради тази любовна авантюра на съседа й. Разпадането на семейството не остава незабелязано от Али Ръза и той започва да осъзнава, че преместването им в Истанбул може да се окаже грешка.