Епизоди 16 - 20

Листопад

Реклама

16.Хайрие е уморена от кавгите и напрежението й в къщата, затова прави първата крачка към помирение. Но никой от семейството не осъзнава на какво е готова Ферхунде, за да защити достойнството си. Междувременно, Лейля започва да се замесва с неочакван мъж, без да осъзнава последиците, които това може да има. Дали скандалът между Неджля и Лекля ще бъде последен или желанието на Ферхунде да се изнесе от къщата ще предизвика поредната вълна от неприятности?
17.Хайрие прави отчаяни опити да задържи семейството си цяло, но дали ще успее да се пребори с новаторските идеи на Ферхунде? За съжаление, планът на Хайрие не действа, а неправилната интерпретация на Ферхунде ще донесе само нови проблеми. Междувременно, Оуз е забравил Неджля и се отправя към поредното си завоевание. Но дали така лесно ще се отърве от старите си връзки?
18.Мнимата болест на Лейля успява да заблуди семейството, но това което наистина се е случило, не й дава мира. Неочакван гост с дълбоко пазена тайна навестява Али Ръза, но дали това няма само да навлече още грижи на семейството? Междувременно, Ферхунде и Фикрет опитват да разберат какво се е случило с Лейля, но всяка си има свои причини за тази заинтересованост.
19.Голямата тайна на Али Ръза започва да мъчи семейството му. Фикрет все още вярва, че болестта на Неджля не е случайна и решена да разбре истината. Но дали ще бъде в състояние да помогне на по-малката си сестра? Ферхунде решава, че не трябва да крие тайната, която е научила за Али Ръза. Но дали е преценила последиците, които това може да има? Шевкет получава предложение, но дали ще му устои?
20.Поведението на Сюрея изнервят всички в къщата, но Али Ръза не разрешава да говорят лошо за нея. Седеф май вече е готова да забрави Шевкет. Тя получава предложение, което ще обърне живота й. Ферхунде не е готова да се откаже от парите, които Шевкет може да получи, въпреки че това може да донесе големи неприятности на съпруга й.