Епизоди 51 - 55

Листопад

Реклама

51.Най-после добра новина застига дома на Али Ръза, но дали ще е за добро? Обидената Нехир отхвърля предложението на Ахмет. Оуз се притеснява истината за бременността на Джейда да не излезе на яве и поеме нещата в свои ръце. Новият приятел на Неджля завладява сърцата на семейството й много устремено.

52.Не възможността да се продаде къщата съкрушава Али Ръза и семейството му. Въпреки че не го показва, Яман е приел на сериозно анонимното обаждане и взима мерки. Ферхунде все още не се е отказала от идеята с Шевкет да живеят отделно. За да се спаси от нападките на Ферхунде, Седеф изрича лъжа.

53.Хайрие се вълнува от срещата със семейството на Джем, докато Али Ръза прави опити да спре Шевкет да се изнесе от дома им. Гордостта на Али Ръза го подтиква на ръба да изгони сина си. Оуз измисля начин да раздели Неджля и Джем, защото не може да се откаже от нея. Ферхунде си отмъщава на съпруга си като отказва да се запознае с гостите.

54.Фикрет отправя заплаха към Оуз. Яман е на път да разбере истината без Джейда да подозира. Той е готов с всички възможни методи да разбере дали съпругата му има любовник. Голяма изненада се крие в посещението на семейството на Джем, но дали изненадата е за Неджля или за друг член на семейството?

55.Неджля се изправя срещу цялото си семейство заради постъпката на Оуз. Ферхунде отново успява да оплете в мрежите си семейството и да ги настрои срещу Седеф. Оуз разбира за лъжата на Яман и започва да се страхува за себе си и Джейда. Когато Джем подарява скъп подарък на Неджля, тя е изправена на кръстопът.