Епизоди 6 - 10

Листопад

Реклама

6. Лейля не може да се отърси от вината си, но дали добронамереността й няма да й изиграе лоша шега? Неджля продължава да лъже Оуз. Дали неговият гняв и неприятностите, които ще си навлече от тази връзка си заслужават потайността? Докато Али Ръза се притеснява за дълговете си, Шевкет е подготвил изненада за сестрите си, която още повече ще разедини семейството. Но вечерта крие още изненади, които безвъзвратно ще променят съдбата на семейството.
7. Обвинението срещу Лейля тръгва в благоприятна посока, когато събитията претърпяват нов обрат. Дали свидетелските показания ще я спасят или Али Ръза ще се окаже прав и неприятностите още не са приключили? Междувременно, Неджля няма намерение да престане да се вижда с Оуз скришно от семейството си. Но една тайна не може да се пази дълго и Неджля е на път да получи този урок. Неочаквана среща ще промени чувствата на Шевкет завинаги.
8. Лейля търси начин да се отърве от затворничеството и да се върне на курса. Любовта на Шевкет обрича цялото семейство на страдание, без той да го осъзнава. Междувременно, Ферхунде започва да планира новия си живот и да се опитва да прекрати старото си ежедневие. Поредният удар срещу Али Ръза е нанесен от Фикрет, която иска да започне да работи. Неджля започва да се съмнява във верността на Оуз.
9. Ферхунде казва голямата новина на Шевкет и докато семейството му е спокойно, че връзката им е приключила, той им готви голяма изненада. Лейля е твърдо решена да не повтаря грешката си, но съдбата е решила друго. Междувременно, съмненията на Неджля се засилват, но тя не знае за случката с Оуз. Али Ръза решава да започне отново работа, но дали начинанието му няма да се окаже неуспешно за пореден път?
10. Седеф не може да преживее Шевкет, докато майка й се опитва да я накара да го забрави. Хайрие не може да преживее постъпката на Шевкет, но дали той е склонен да направи компромис заради нея и да се откаже от Ферхунде? Седеф получава нова надежда след като случайно чува разговор на майка си и Хайрие. Докато Али Ръза договаря магазина си и прави отчаян опит да спаси честта на семейството си, Неджля се доверява на вътрешните си инстинкти спрямо Оуз, но дали това ще продължи дълго?