Котан е доволен от участието си във "Вечно твоя"

Той е в ролята на Давид в теленовелата

Реклама

Той е в ролята на Давид в теленовелата.

Актьорът е роден в Мексико, но е израснал в Бразилия. Той споделя, че мечтае да работи като продуцент на игрални филми.

Котан, доволен ли си от ролята на Давид?
Да. Давид е голямо предизвикателство за мен. Досега съм се превъплъщавал предимно в ролите на студени и цинични мъже, които нямат милост към никого. Във "Вечно твоя" за пръв път имам възможност да покажа на зрителите и другата страна на монетата.

С какво те плени сюжетът на сериала?
На първо място ми хареса за това, че е оригинална и никога досега не се е снимал сериал по същия сценарий. Освен това знаех, че публиката ще хареса пейзажите от Мексико, които им показваме във всеки един епизод. Говорих с Бетел Флорес - писателката, написала историята. Разбрах, че се е вдъхновила от истински случаи. Част от мексиканските традиции също са показани в сериала.

Винаги ли си искал да станеш актьор?
В началото на кариерата си се занимавах с модни ревюта. Работих като модел известно време. После се появи предложение за сериал. Но мечтая някой ден отново да работя от другата страна на прожекторите. Киното също е сред бъдещите ми планове. Имам музикална кариера.

Снимал ли си се в игрален филм досега?
Да, имам участие в "Макумба". А в момента разглеждам две нови предложения за игрални филми. Наскоро продуцирах и филма "Катарзис". В него участва актрисата Елена Рохо, както и приятелката ми Кандела Феро.