Маримар Вега: До известна степен приличам на Сара

Актрисата от "Вечно твоя" започва кариерата си през 2003 година

Реклама

Актрисата от "Вечно твоя" започва кариерата си през 2003 година.

Теленовелата "Вечно твоя" е продукция на мексиканската телекомпания "ТВ Ацтека". Една от главните женски роли е поверена на актрисата Маримар Вега. Героинята на Маримар е Сара. Тя се бори за любовта на Давид и се изправя срещу сестра си Антония.

Маримар Вега започва кариерата си през 2003 година, когато получава малка роля в теленовелата "Влюби се". Следват участия в сериалите "Ще мечтаеш", "Животът е песен", "Семейство Санчес", "Докато има живот" и "Безкрайна нощ". След ролята на Сара във "Вечно твоя" Маримар получава предложение за главна роля в игралния филм "Даниел и Ана", който се снима в момента. Интервюирахме Маримар на снимачната площадка. Ето какво ни разказа актрисата.

Маримар, как оценяваш участието си в сериала
"Вечно твоя"?
Всъщност снимките на този сериал още не са приключили. Все още снимаме финалните епизоди. Много съм доволна, защото теленовелата се излъчва в доста страни по света. Щастлива съм.

Има ли прилика между теб и Сара?
До известна степен двете си приличаме. Имаме допирни точки в характера. И двете сме силни жени.

Разбрахме, че изпълняваш главната роля в игрален филм. Преди време ни каза, че нямаш планове за игралното кино. Какво е отношението ти към седмото изкуство сега?
Радостна съм от ролята си във филма. Истината е, че съм 100 процента отдадена на кариерата си на актриса. Преди "Даниел и Ана" съм се снимала само в един игрален филм и ролята беше много малка.

Каква си като характер?
Много приятелски настроена, заобиколена от хора. Е, малко съм избухлива понякога, лесно се ядосвам. Иначе обичам да прекарвам време с близките си.

От какво се страхуваш?
От несигурността.

Би ли посетила България някой ден?

Да. Била съм в Европа и почти бях стигнала до България, но така и не успях да видя страната ви. Желание обаче не ми липсва.