Антонио Бандерас за пътя от Холивуд до София - в Cool…T

Гост ще бъде италианската суперзвезда Микеле Плачидо

Реклама

На 15 юни в студиото на Cool…T ще гостува легендата на световното кино - Антонио Бандерас. Ще разберем как „Мистерията на българските гласове” го очароваха дотолкова, че да се превърнат във вдъхновение за новия му филм. Актьорът ще сподели  ексклузивни новини относно продукцията. Всичко за пътя от Холивуд до София гледайте в предаването.

Съзвездието от актьори ще бъде допълнено от италианската суперзвезда Микеле Плачидо. Той е известен на публиката у нас с ролята си в сериала „Октопод”, а наскоро се снима и във филма на Ники Илиев „Живи легенди”. Плачидо ще разнищи наболели политически теми и ще даде своя собствен поглед над икономическата криза, а също ще покаже и част от личния си свят като разкаже за своите деца в студиото на “Cool…T”.

Ще разберем още за истинското лице на звездите

в разговор с „Френската Мадона” Патрисия Каас, която ще сподели как се справя с най-голямата драма в живота си, а именно липсата на собствено семейство и деца. Красивата певица ще гостува на Петя Дикова само броени дни, преди концерта си в София и ще даде възможност на феновете да я опознаят извън светлината на прожекторите.

За първи път в публичното пространство само за камерата на Cool…T

поп-фолк певицата Емилия ще заговори за претърпяната през май катастрофа. Ще ни разкаже, какви са били пораженията, как се преживява подобен инцидент и детайли относно силно афишираната й пластична операция на носа.  

Следващото лице от българските музикални среди, с което ще се срещнем е Красимир Аврамов. Краси се прослави с псевдонима „човекът-глас”, а сега му предстои турне в Америка. От него ще разберем, станал ли е вече жертва на сценичната треска преди участието си отвъд океана и как се подготвя за вълнуващото пътуване.

В събота най- добрият бийтбоксър в света Скилър и хип-хоп дуото Румънеца и Енчев, ще направят премиерите на чисто новите си видеоклипове в ефира на Cool…T.

За финал - детайли около хитовия сред няколко поколения спектакъл „Секс, наркотици и рокендрол”. Как 20 -годишното му юбилейно поставяне ще закрие сезона в Театър Българска Армия. И още много любопитни факти за света на шоубизнеса и лицата в него само тази събота, 15 юни, 16.00 часа по bTV.