Предаването Coolt стартира сезон 10 тази събота

Натали Трифонова продължава да представя интересни гости и вдъхновяващи истории

Реклама

Тази събота, 10 септември, в 12:30 в ефира на bTV след лятната ваканция се завръща и предаването COOLt. В първия брой от десетия сезон водещата Натали Трифонова ще ни срещне с актьора Иво Аръков. Той ще разкаже повече за лятното турне на спектакъла „Ексклузивна актьорска вечер”, в който си партнира с редица обичани родни актьори, а специално участие в него взема и най-желаният ерген у нас тази година Виктор Стоянов.

След него в студиото на предаването ще влезе и групата на 2022 г. – RDMK. Руди, Дули и Кукушев ще разкрият каква е тайната на това да бъдат една от най-успешните групи в България вече десетилетие, както и повече за последния им проект „Устни”. Момчетата от бандата се радват на голяма популярност и в интернет пространството, така че от тях ще разберем какво провокира интереса на младите хора в социалните мрежи.

И през новия сезон “COOLt” ще продължи да разказва вдъхновяващи истории – такава е и тази на балерината Емона Георгиева, която е първата българка, станала част от трупата на световноизвестния руски хореограф Борис Айфман, но епидемията от COVID-19 я връща в България, където тя продължава своя път.

Още една интересна среща предстои в ефира на bTV тази събота – ще отидем на концерта на Лили Иванова във Варна, който е част от националното турне на звездата. Там камерата на “COOLt” забеляза един от най-популярните български рапъри 100 Кила, който ще разкаже за своята специална връзка с творчеството на любимата на поколения българи изпълнителка.