Музикалните изпълнители Емилия, Владимир Ампов – Графа и Тино – специални гости в „COOLt“ тази седмица

Предаването ще се излъчва с нов ден и час през месец юли – вече в неделя от 15:30 ч. Последният епизод за сезона е на 30 юли.

Реклама

От тази седмица едно от най-обичаните и свежи лайфстайл предавания в родния ефир „COOLt“ ще радва зрителите в нов ден и час на излъчване през месец юли. Чаровната водеща Натали Трифонова ще обобщава всичко най-ново от света на шоубизнеса и ще посреща най-големите звезди от света на музиката, театъра, киното и телевизията вече всяка неделя от 15:30 до 16:30 ч. по bTV.

Първият култов събеседник на водещата тази неделя в 15:30 ч. по bTV ще бъде певицата Емилия, броени дни след премиерата на най-новия ѝ видеоклип. Зрителите на „COOLt“ ще видят ексклузивни кадри от неговото заснемане, а в студиото звездата ще разкаже повече за любимия си мъж и тяхното голямо семейство, както и колко е трудно да се задържиш по върховете на музикалните класации вече повече от две десетилетия.

На Натали ще гостуват и Владимир Ампов – Графа и Тино, които тази седмица също представиха премиерен видеоклип към съвместното си парче „Фиаско“. Графа ще разкрие и как върви подготовката около големия му концерт на Националния стадион „Васил Левски“ в София на 30 септември.

Ударна доза звезден блясък ще придаде и едно от най-големите светски събития в столицата през последните дни – представянето на новата колекция на една от най-големите модни марки, дело на световно известните канадски дизайнери Дийн и Дан Кейтън. Кои популярни личности видя камерата на „COOLt“ там, зрителите ще разберат тази неделя (2 юли) от 15:30 ч. само по bTV.

Звездни гости, любопитни новини и много изненади очакват зрителите на „COOLt“ – вече в неделя от 15:30 ч. по bTV!