Емблематични актьори и музиканти превземат COOL…T

Гледайте Стефан Данаилов, актьорите от сериала "Ало, ало" и комика Майкъл Уинслоу в предаването на 22 март

Реклама

На 22 март от 11:00 часа в новото издание на COOL…T зрителите ще видят интервюто, което звездата на българското кино и театър Стефан Данаилов даде пред журналисти в първия си ден на работа в парламента след тежко боледуване. Той отговори на въпроси, свързани със заболяването, лечението му в чужбина и завръщането му на парламентарната трибуна.

Пред камерата на COOL…T застанаха актьорите от емблематичния сериал "Ало,ало", които разказаха за работата по поредицата и споделиха подробности около престоя си в България.

В студиото гости ще бъдат актрисите Стефка Янорова и Анастасия Ингилизова - за любовта им към театралната сцена и трепетите да станеш майка за втори път. След тях гост в студиото на Петя Дикова ще бъде певицата с ангелски глас - Белослава, която ще направи премиера на най-новия си клип. Тя ще разкаже за любовта, за споделянето и за страстта към пътуванията.

Звездата от "Полицеийска академия" Майкъл Уинслоу, който направи първото си стендъп комеди шоу в България, също застана пред камерата на COOL..T, за да разкрие какво е да имаш 10 000 гласа.

Зрителите ще видят и как най-много пътуващата българска група Deep Zone Project отпазнува своя 15-годишен юбилей.