Горан Брегович в ексклузивно интервю за Петя Дикова

Гледайте и световноизвестния алтернативен дует 2Cellos тази събота в "Cool..T" от 11:00 часа по bTV

Реклама

Тази събота - 6 декември, новото издание на предаването "Cool…T" ще покаже на зрителите на bTV ексклузивното интервю от Белград на Петя Дикова с култовия Горан Брегович.

Снимка: ПР



Дни преди първия си концерт в България, пред камерата на "Cool…T" ще застанат музикантите от 2Cellos. Двамата млади челисти – словенецът Лука Сулич и хърватинът Степан Хаузер, изпълняват свои версии на популярни рок и филмови парчета само с двата класически инструмента. Младежите бързо се превръщат в любимци, както на световни имена от музикалната сцена, като сър Елтън Джон, така и на стотици хиляди фенове по цял свят. Как се е стигнало до всичко това, как се чувстват и какво ще покажат на българските си фенове, виртуозните музиканти ще споделят тази събота от 11 часа в "Cool…T" по bTV.  

В студиото пред водещата ще застанат още певицата Ати Молова от "Гласът на България" и нейният любим Краси, който й предложи брак на сцената на шоуто. Всичко за емоциите и вълненията около необичайното предложение, ще разкрие новото издание на "Cool…T" тази събота.