Григор Димитров между корта и летището – тази събота в COOL…T

След 4-годишно прекъсване, ексклузивно в студиото гости на Петя Дикова ще бъдат Сантра и Кристо

Реклама

Тази събота, 5 април, от 11 часа, предаването „COOL…T” ще бъде завладяно от момчетата, които прославят България по света. Григор Димитров и Ники Михайлов ще застанат пред камерата на bTV и ще нарушат традицията на мълчание. Григор Димитров ще бъде уловен минути преди да замине за мачовете от Купа Дейвис в Гърция. Той разкаже за промените, настъпили след поредицата победи в неговия актив, за чувството да пишеш нова история в българския тенис и как успява да балансира между корта и летището. След него друг български спортист ще застане пред камерата - за един откровен разговор. Ники Михайлов ще говори за славата, позитивите и негативите, свързани с нея, за парите и за любовта, срещнал в лицето на певицата Алисия.

Единствено екипът на „COOL…T” бе допуснат до концерта на супергрупата на България - „Фондацията”. Зрителите ще имат възможността да проследят емоциите, които бошуваха зад кулисите на концерта.

След 4-годишно прекъсване, ексклузивно в студиото гости на Петя Дикова ще бъдат Сантра и Кристо. Поп идолите ще разкажат за тяхното решение отново да стъпят на сцената. За причината да се разделят и тази да се съберат, зритлеите ще разберат тази събота, 5 април, от 11:00 часа по bTV.

След тях в студиото ще влезе дизайнерът на годината - Жени Живкова, носител на „Златна игла”. Специално за зрителите на предаването тя ще покаже новата си колекция.