Крисия, Хасан и Ибрахим в Cool...T - часове преди представянето си на Детската Евровизия

Гледайте предаването на 15 ноември от 11ч.

Реклама

Тази събота - 15 ноември, от 11:00 часа само в Cool…T зрителите на bTV ще се срещнат с малката изпълнителка с големия глас - Крисия, и двамата братя пианисти Хасан и Ибрахим. Ще видим ексклузивни кадри от престоя на малките музиканти в Малта, часове преди талантливите деца да стъпят на голямата сцена на Детската Евровизия.  

В студиото Петя Дикова ще посрещне Катя и Здравко от дует "Ритон", които ще разкажат подробности около предстоящия си концерт в НДК на 20 ноември. Какви изненади е подготвила водещата за най-обичания роден дует и кой ще седне в стола й на водещ, зрителите ще разберат тази събота по bTV.

bTV Новините стават на 14 години! Петя Дикова ще покани колегите и приятели Боби Лазаров, Рада Домусчиева и Иван Филчев, които ще повдигнат завесата за това какво от репортерската работа остава скрито за зрителите.

В края на предаването камерите на Cool…T ще надникнат в студиото на Графа по време на репетиция, за да покажат как се подготвя за концерта си на 25 ноември в НДК. Българският поп изпълнител ще отговори и на въпроса защо стана посланик на УНИЦЕФ и тяхната кампания "Спри насилието" – тази събота от 11:00 часа в Cool…T по bTV.