Фенове преследват журито на третия сезон на "България търси талант"

Новият сезон на шоуто "роди" нов музикален суперхит

Реклама

Започнаха същинските кастинги за третия сезон на най-позитивното шоу в родния ефир - "България търси талант". Кандидатите за слава, наградата от 60 000 лева и титлата "Талант на България" за първи път се изправиха пред журито през изминалия уикенд (31 януари - 2 февруари). Този сезон журито е в състав:  писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Любен Дилов-син, Есил Дюран, Ваня Цветкова и Асен Блатечки са журито в третия сезон на "България търси талант">>>

Членовете на журито се оказаха най-големият проблем за екипа на шоуто. Появяването на четиримата в зала "Ренесанс" на бившия Модерен театър предизвиква бурни аплодисменти, които продължават толкова дълго, че това налага забавяне на снимачния процес. Придвижването на журито до залата също се оказва проблем, тъй като феновете им бдят за тяхното появяване, въоръжени с лист и химикал, и в готовност да вземат автограф от своите любимци. Най-преследван сред тях е Асен Блатечки, заради когото дори дамите кандидат-таланти се стараят да се задържат по-дълго на сцената.

Другият представител на силния пол в журито - Любен Дилов, тази година се откроява като изключително безпощаден, защото летвата в подбора на таланти за него вече е вдигната много високо. Най-силна подкрепа той среща в лицето на също толкова безкомпромисната Ваня Цветкова, а чувствителната Есил Дюран и толерантния и отворен към талантите Асен Блатечки подхождат с много по-голяма съпричастност и разбиране към кандидатите и техните таланти. Потърпевша от тези крайни настроения и решения на журито е Мария Силвестър, която посреща и изпраща участниците. За изминалите три снимачни дни водещата стана свидетел на много щастливи усмивки, но и на много сълзи на разочарование. Реакциите на кандидатите са толкова многолики, че събитията зад сцената се превръщат в едно мини-риалити с главно действащо лице Мария Силвестър.

Стани част от публиката на "България търси талант">>>

Палитрата на участниците в първите три снимачни дни на същинските кастинги се състои от  комици, фокусници, певци, танцьори и т.н. Най-младият кандидат, който се яви пред журито е на 5 години, а най-възрастният –  75-годишна дама. До този момент най-многобройният участник е група от 30 души, а един от най-младите участници изправи дори журито на крака.

По време на третия снимачен ден на "България търси талант” се роди и безспорният хит на сезона, който подлуди дори журито, което не спря да си тананика парчето до края на снимачния процес. За какво се пее в песента, зрителите на bTV ще разберат тази пролет.

Кастингите продължават и тази седмица в дните 7, 8 и 9 февруари в зала "Ренесанс", бивш Модерен театър (ул. Върбица 12) в София и са отворени за всички, които искат да се забавляват. Запиши се за участие в публиката на телефон 0889 299 860!

Последни

Реклама