Предложение за брак, конфликти сред журито и раждането на безспорен музикален хит в първия епизод на „България търси талант”

Всичко това на 3 март от 21.00 часа по bTV

Реклама

Този понеделник, 3 март, от 21.00 часа bTV ще излъчи първи епизод от третия сезон на най-позитивното шоу в ефира – „България търси талант”. Стотици хиляди кандидати се явиха на предварителните и същински кастинги на предаването, които за първи път се проведоха в 8 града на България. Как протекоха кастингите и какви таланти срещна журито, зрителите ще разберат от 12-те риалити епизода, които ще се излъчват в дните понеделник и четвъртък от 21.30 часа. Същинската надпревара за титлата „талант на България” ще започне през април, когато ще бъдат излъчени полуфиналите, които през този сезон са 6. За първи път и финалистите ще бъдат 12 души, а не 10 както досега. Третият сезон на шоуто се отличава и с това, че журито се състои от четирима души – Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов и Асен Блатечки, което означава, че две „ДА” вече няма да са достатъчни. В това издание на шоуто водещият е само един – уникалната Мария Силвестър, която  бе неотлъчно до участниците и ще стиска ръцете на тези, които ще вземат участие в полуфиналите. Последните станаха ясни вчера, 1 март.

Още в първия епизод на шоуто, зрителите ще станат свидетели на уникалността на шоуто, журито, водещата и на талантите, които не признават граници. Неповторимата Мария Силвестър ще връхлети в предаването по начин, който ще я принуди да разкрие таланта си да изчисти без никой да я забележи, мухите от зъбите си. Това ще провокира Любен Дилов да каже по нейн адрес, че е „правена в пристъп на лудост по време на бунт”. Красотата и характера на Мария Силвестър ще бъдат в основата и на отправеното към водещата предложение за брак, а кой беше смелчагата, зрителите ще разберат утре вечер.

Любен Дилов ще бъде пък членът на журито, който още с първото изпълнение на кандидат-таланти ще си навлече гневът на Ваня Цветкова и двамата ще се скарат. По отношение на друг кандидат Ваня ще влезе в спор и с Асен Блатечки. В първия епизод на шоуто на сцената ще се роди най-новия музикален хит „Аз съм дърта пияница”, зрителите ще се насладят на умения в карвинга, бъбъл шоу /шоу със сапунени мехури/, ще разберат защо Майкъ Джексън е трябвало да работи като аниматор, как е изглеждал първият лигавник на Любен Дилов и първият биберон на Асен Блатечки, а за финал младеж от Дупница ще разплаче Есил и Ваня, както и публиката в залата и ще провокира журито да каже цели четири път „ДА”.

Тези и още други изненади от „България търси талант”, зрителите ще видят на 3 март от 21:00 часа по bTV.

Последни

Реклама