Д-р Михайлов, Андрей Райчев и Харалан Александров - в последното издание на "Отпечатъци"

Темата е свободата като ценност и като цена

Реклама

Д-р Николай Михайлов, Харалан Александров и Андрей Райчев ще гостуват на Мира Баджева в разговор за свободата като ценност и като цена – от 8:00 ч. по bTV в неделя, 4 март - ден след празника на Освобождението на България. Това ще е последното издание на предаването „Отпечатъци” в ефира на bTV.

"Решението е мое и е основано на лични мотиви. Имам нужда от по-дълга творческа пауза, за да се подготвя за нови проекти - затова ще се оттегля и от другите професионални ангажименти, които съвместявах през последните 9 години”, коментира Мира Баджева.

“Дължа благодарност на Люба Ризова, която точно преди 4 години ме покани като продуцент, автор и водещ да правя дискусионно предаване по bTV, за шанса да се уча на телевизия в движение и за доверието, което ми гласува - именно то ми даде възможност да бъда творчески и политически автономна. Оставям прекрасни колеги и приятели в bTV, благодаря специално на режисьора Кирил Пъхлев, на хората от „Продукция” и на другите си партньори - тяхна е заслугата, че „Отпечатъци” имаше една от най-естетските визии в българския ефир. Благодаря най-вече на зрителите, защото останаха с мен и след промяната на часа на предаването”, допълни водещата.