Меглена Кунева и как да обичаме във време на криза

Гледайте в "Отпечатъци" в неделя от 8.00 часа по bTV

Реклама

Първият български еврокомисар Меглена Кунева ще гостува в „Отпечатъци” тази неделя – 12 февруари, от 8.00 часа по bTV. Тя ще коментира последните социологически данни, според които при избори днес нейна политическа формация би била следващият балансьор в парламента, както и доклада на Еврокомисията за България.

Има ли модел на успеха - какво показват откровените разкази и психокибернетичният анализ на 22-ма от най-успелите българи: премиери, предприемачи, шампиони и творци, ще разкрият в студиото на Мира Баджева специалистът по НЛП (Нервно-лингвистично програмиране) Анатоли Георгиев и сценаристът Георги Стайков - двама от тримата автори на книгата „Моделът на успеха”, чиято премиера предстои.

В навечерието на „седмицата на влюбените” и празника им Свети Валентин за любовта по време на криза ще разсъждава поетът с китара Ивайло Диманов. Той е един от малкото автори, които издават сборници с любовна поезия напоследък, както и първият носител на поетичната награда на името на Николай Хайтов - за стихосбирката „Ешафод“.