Скандалите "Уикилийкс" и "Баня Башъ" - в "Отпечатъци"

Гости в предаването ще бъдат поетът Румен Леонидов, политологът Татяна Буруджиева и журналистът Иван Бакалов

Реклама

Сегашният посланик на САЩ има пълно доверие в българския премиер, бившият не е на същото мнение - кой казва истината? Кой губи и кой печели от публикациите на "Уикилийкс”, свързани с миналото на премиера Борисов? Има ли заплаха за етническия мир и идва ли залезът на "Атака”? Отговорите на тези и други злободневни въпроси зрителите ще чуят в "Отпечатъци” от поета Румен Леонидов, политолога Татяна Буруджиева и журналиста Иван Бакалов - в неделя, 29 май, от 8 ч. по bTV.

В предаването на Мира Баджева ще стане ясно и как и защо две атрактивни дами, които пресата нарече "генерали на виртуални армии”, въртят двете най-активни в момента политически групи във Фейсбук. Елван Атилла е душата на групата "Аз подкрепям Ахмед Доган”, а Айлин Дахилова модерира онлайн опозицията в защита на изключения от ДПС Касим Дал.

От доц. Бойко Кокинов от Нов български университет зрителите ще научат защо преди седмица в София се събраха светилата на една от най-важните днес за Европа области на познанието – когнитивната наука, и почти никой тук не разбра за това.