В "Отпечатъци": Угасна ли пламъкът на протестите?

Къде изчезнаха момчетата от интернет, които организираха най-масовите протести у нас?

Реклама

Каква оценка пишат на ГЕРБ за кампанията срещу престъпността и за новата наказателна политика на държавата – не депутатите, които готвят вот на недоверие към кабинета идната седмица тъкмо по темата, а независимите анализатори от „РискМонитор”? Отговора очаквайте в „Отпечатъци” от Стефан Попов, директор на „РискМонитор” и бивш шеф на „Отворено общество” - утре, 17 юли, от 8:00 часа по bTV. Той ще коментира ефективността на новите оръжия на закона и нестандартните институционни решения от последните години като: комисията „Кушлев”, ДАНС, идеите за спецсъд и БОРКОР, за гражданската конфискация без съд и присъди.

Как и къде можем да научим дори и в зряла възраст нещата от живота, които не се преподават в училище? Какво представлява т.нар. „Училище за пораснали”, което направиха 3 известни психотерапевтки от Института за психотелесна терапия – Мадлен Алгафари, Виргиния Захариева и доц. Захарина Савова? За да разкаже за инициативата, която стартира през юни и ще продължи с лекции-диалози до края на годината, в студиото на Мира Баджева ще гостува писателката и психотерапевт Виргиния Захариева.

Къде изчезнаха момчетата от интернет, които организираха най-масовите протести у нас - срещу скъпите горива? Угасна ли пламъкът на „СИЛА” или предстоят нови протести? В първата част на предаването ще гостуват говорителят на сдружението Славян Желязков и зам.-председателят и координатор на СИЛА-София Янко Петров.