Драгомир Драганов показва непознатото си лице тази неделя в „Папараци“

Реклама

Тази неделя, 17 ноември, Венета Райкова ще посрещне в студиото на „Папараци“ известният телевизионен водещ Драгомир Драганов. Емблематичната водеща ще провокира Драго да бъде искрен до болка и да разкаже истории, които е премълчавал години наред. Зрителите на bTV ще научат повече за интересните предсказания, които е получавал Драганов през годините, за това какъв грях има той  към семейството си и защо няма желанието да има деца, както и за отношенията си с Лили Иванова, дует Ритон и Тони Димитрова.

„Живея живота си така, както ми харесва. Ръководен само и единствено от мисълта да не преча на никого. Аз не искам да се натрапвам на хората, дори интервюта отказвам да давам. По-добре да изглеждам наивен, че съм безопасна игла….“, споделя Драго.

За хората, които са най-близо до него и чието приятелство е наистина ценно за Драго казва:„Аз съм един от най-ярките и най-запалени почитатели на изкуството на Лили. И до ден днешен не съм имал толкова близък човек като нея. Катя и Здравко от Ритон са ми изключителни приятели. Те знаят за мен неща, които никой дори не подозира. Те са хора, които с мъдростта на опита си много често ми помагат. Емоционално близка ми е и Тони Димитрова, като нея няма друга. С това момиче сме изплакали литри сълзи от двете страни на телефона и сме взривили в пространството тонове смях. Това са хората от най-близкото ми обкръжение, но онова което ме е свързвало като близост, човешка близост с Лили е неповторимо.“, споделя Драго за приятелството си с примата на българската музика.

Драгомир Драганов и Венета Райкова ще си припомнят и времето, когато са били прохождащи репортери и препятствията, през които са минали. Венета е човекът, който написва първата статия за Драго. Разговорът между двамата повдига завесата на една тема, която вече 20 години витае в публичното пространство у нас – каква е истината за възрастта на Лили Иванова. 

„Лили Иванова е икона на българската култура. Един стоик, който отстоява най-свято като религия това, че творецът е творец независимо от неговата възраст. Единственият критерий за стойност в изкуството е публиката, а тя се отблагодарява с най-дълбокия си поклон на нейно песенно величество Лили Иванова.“, споделя Драго за приятелството си с примата на българската музика.