Фънки: Бях злобно дете със скучно детство

Музикантът разказва пред Мария Игнатова забавни моменти от работата си със световни звезди в „Папараци – ново 20!“

Реклама

Тази неделя в комедийния таблоид без аналог в телевизионния ефир у нас - „Папараци – ново 20!“ зрителите ще разберат детайли от живота на децата и техните известни майки. И тъй като шоуто цели да усмихне зрителите си, тема в новия брой ще бъде двойното щастие, което екипът на таблоида ще сподели във формата на кадри от разходка в парка на Ася Капчикова с новородените си близнаци – Ивиан и Ианик, както и новото начало на близнаците на Крум и Мая Савови – Катрин и Крум-младши. Диана Великова, половинката на Орлин Павлов, също ще сподели мигове от разходката си със своята дъщеря.

Сред звездите деца, които ще бъдат герои в предаването ще бъде и Васил Арнаудов – синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Той бе заедно със своите родители на премиерата на филма на Петя Дикова, направен специално за кампанията на ДНК – „Направи го сега!“. На събитието присъстваха още Юлияна Дончева, Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, Ники Кънчев и Владо Николов.

Своето детство ще си припомни и продуцентът Фънки, който е специален гост на Мария Игнатова. Музикантът ще разкрие, че е бил злобен като малък и е имал скучно детство. Може би защото и до ден днешен се страхува от…всичко. Едни от малкото му забавни моменти като дете са били, когато с приятели са крадели краставици или светлоотразителите на колите, заради което е изял не малко бой.

Забавните моменти на Фънки като музикален продуцент обаче са много. Историята, която си спомня с много смях е свързана с Шаде. По време на концерта си в "Арена Армеец" в София, звездата е поискала специална бяла стая за своята болонка. Причината – кучето изпадало в стрес в друга среда. Как се е справил със ситуацията Фънки, зрителите ще научат в неделя от 21.30 часа.   

В рубриката „Мирон става VIP” Наталия Кобилкина ще научи русокосия сценарист как да съблазнява жените, следвайки техниките на гейшите.