Припомнете си 10-те най-гледани интервюта в „Папараци“ за 2019 година

Вижте кои звезди са предизвикали най-голям интерес през отиващата си година

Реклама

През май скандалната изпълнителка сподели, че има нова тръпка в живота си, а бившият й приятел Александър вече е само хубав спомен.

„Всеки ден в продължение на 5-6 месеца повтарях на всички около мен „Ще ми се случи нещо лошо, защото не може да съм толкова щастлива“. Имах всичко, за което съм мечтала. Случи ми се голямата любов – като по филмите... Как ще му взема бизнеса? Как мислите се появява едно момиче 49 килограма и заплашва някой мъж, за да й прехвърли бизнеса“ – сподели Мегз през април.

"Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла - имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни", изповяда се Кали през март.

„И аз, и Дани видяхме двете страни на монетата. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях. Осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало", призна Алекс в началото на юни.

"Наистина не харесвам България. Тук не се чувствам щастлива, защото хората са негативни и винаги гледат в чуждата паница. Имам чувството, че хората в България разбират от всичко, докато в чужбина не е така. В момента, в който кацна на летището в София, веднага започва да ме боли глава“ – сподели Николета през септември.

"Факт е, че вече не съм в редиците на "Пайнер". Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с много турнета, емоции и приятни спомени", потвърди попфолк певецът Константин през март.

През май Галин сподели, че в момента се е отдал изцяло на бизнеса си и няма енергия за сериозна любовна връзка.

"Той беше поканен и избран от мен да участва в новия ми видеоклип. Неговото присъствие като артист беше изключително адекватно. Привлече ме с това. Впоследствие започна да ми доказва, че е истински шампион и че е наистина боец, който във времето ще утвърди тази позиция пред мен", сподели Луна през септември.

"На човек му се случва това, което той сам си предизвика. Когато някой те разбира, когато някой те подкрепя, когато някой ти помага, когато се чувствам слаба или в еуфория, Цветин ме балансира и се чувствам добре. Усещането да е около мен, ми е много приятно", сподел Камелия в началото на 2019 година.

„Трябва да се научим на състрадание, на безусловна любов, да се свържем със семействата си, да бъдем любезни един с друг", препоръча Гал Сасон през февруари.