Актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев-Дънди гостуват в „Шоуто на Николаос Цитиридис” - тази вечер от 22:00 ч. по bTV

Водещият посреща още Божана от “Survivor и трите дами, които напуснаха „Ергенът“ тази седмица

Реклама

Обичаните актьори Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев-Дънди от сериала „Съни Бийч“, ще бъдат специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис” – тази вечер от 22:00 ч. по bTV. Тримата са герои в пиесата "Джийвс и Устър в Пределно неясно", чиято премиера бе в началото на годината. След успеха на "Отчаяни съпрузи" това е второ представление, което събира тримата актьори на театралната сцена. Тази вечер в шоуто ги очакват доста забавни изненади, а водещият им е приготвил интересно предизивикателство - сами да определят кой кой е в тройката.

Ексклузивно в шоуто довечера ще блесне и една от най-атрактивните участнички в „Survivor – ресторантьорката Божана Кацарова, която „не оцеля“ на острова, но затова пък в студиото на шоуто ще „храни“ останалите участници във формата. Интервюто на Николаос с нея, определено няма да е за изпускане.

В петък вечер, водещият е в очакване и на романтичната си среща с отпадналите дами от „Ергенът“, които тази седмица са три – Айлин, Джия и Боряна. Красавиците ще седнат на диванчето до Николаос, за да получат цялото му внимание и не една изненада от него.

Бъдете пред екраните довечера в 22:00 ч. по bTV, защото се очертава един от най-веселите епизоди на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

 

Последни

Реклама