Азис е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис” - в петък от 22 ч. по bTV

Новото златно момиче - гимнастичката Стилияна Николова и дамата останала без роза от „Ергенът“ влизат в студиото в новия епизод

Реклама

Попфолк идолът Азис ще бъде специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – този петък в 22:00 ч. по bTV. Водещият ще се разрови из мръсните тайни на своя звезден гост и ще го подложи на специално предизвикателство. В случай, че Азис откаже да отговори на някои неудобни и пикантни въпроси ще му се наложи да яде неща, които самият той не вкусва от години. Как ще се справи с предизвикателството и ще опита ли от „чудните ястия“ на Николаос – зрителите ще разберат утре вечер по bTV.

Новото златно момиче – Стилияна Николова, която завоюва цели четири златни медала в Световната купа по художествена гимнастика преди броени дни, също ще изгрее в новия епизод на шоуто. В петък вечер тя ще пристигне при Николаос със своите още топли медали.

На финала, по традиция, в студиото ще блесне и дамата, която тази седмица ще напусне имението на „Ергенът“ завинаги. Тя ще получи роза, топло посрещане и изненадващи въпроси от водещия Николаос.

Новия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ гледайте в петък от 22:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама