DARA е специален гост в новия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис”

За „Гласът на България“ и турнето зад океана – този петък от 22:00 ч. по bTV

Реклама

Огнената DARA ще бъде специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – този петък от 22:00 ч. по bTV. Броени дни след завръщането си от едномесечно турне в САЩ, певицата ще разкаже от първо лице за приключенията, вълнуващите срещи с публиката и впечатленията си от страната на неограничените възможности. Зрителите в залата ще чуят за първи път на живо и последния голям хит на DARA - „Богиня“, който вече се радва на международен успех. В петък вечер, в студиото на шоуто ще се срещнат треньор и победител - DARA и Жаклин Таракчи, които бяха за първи път заедно при Николаос, веднага след голямата победа на Жаки в деветия сезон на „Гласът на България“.

В края на работната седмица, в новия епизод от поредицата „Николаос +“, помощник на Николаос ще бъде кака Лара, която вече е по-известна като баба Лара. Двамата ще имат нелеката задача да познаят чии са децата на известните, а как ще се справят - ще стане ясно съвсем скоро.

На разпит ще бъде подложена и самата DARA, която обаче ще трябва да отговаря на въпроси свързани с Николаос. При правилен отговор, талантливата певица ще получи много специална изненада.

По традиция и за радост на феновете на най-романтичното риалити по bTV, в студиото ще гостува и Пам Велидис, която напусна „Ергенът“ по лични причини. Какво я накара да се откаже от битката за сърцето на Евгени и как се промени животът й след участието й в хитовото предаване, ще разкаже самата тя на диванчето пред Николаос. Ще се присъедини ли към нея и друга дама останала без роза от „Ергенът“ – зрителите ще разберат довечера по bTV.

Не пропускайте DARA в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – в петък вечер от 22:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама