Ексклузивно интервю със световноизвестната Елиф Шафак - тази вечер в “Шоуто на Николаос Цитиридис”

В последните за сезона издания на късното шоу по bTV ще блеснат още Камелия, Гери-Никол и специален, летен, музикален поздрав от целия екип

Реклама

Световноизвестната писателка, феминистка, активист за правата на жените и малцинствата, борец за свободата на словото – Eлиф Шафак ще бъде ексклузивен онлайн гост, тази вечер в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Веднага след ефирния епизод oт 22:30 ч. по bTV, зрителите ще видят продължението на разговора между нея и водещия на bTVPlus. За разликата между информация, знание и мъдрост и за промяната през призмата на времето, ще говори с Николаос една от най-четените авторки в света, написала 18 книги, 11 от които романи, преведени на 54 езика. Тя ще разкаже и за най-новия си роман, който се очаква да излезе през лятото на тази година. Освен великолепната Елиф Шафак, тази вечер “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще посрещне и варненската дива Гери-Никол, която дава първото си интервю след дълго затишие.

Снимка: Олег Попов

В петък вечер, точно преди лятната ваканция на късното шоу по bTV, гост ще бъде и фолкзвездата Камелия. В последния епизод за сезона, екипът на шоуто ще направи и грандиозна изненада за зрителите, която “ще ги държи поне до есента”, заканва се с усмивка самият Николаос. Той разкри, че изненадата ще бъде музикална, лятна, чудесно изпълнена и усмихваща, в която ще се включат десетки танцьори, фенове, зяпачи, а също и самият Николаос с всички членове от екипа на шоуто. 

Снимка: Олег Попов

Последните два епизода на предаването преди лятната ваканция и завръщането му през есента – гледайте днес и утре от 22:30 ч. по bTV, а веднага след ефирните епизоди – и с продължение на bTVPlus. 

Последвайте “Шоуто на Николаос Цитиридис” и в социалните мрежи - във Facebook и Instragram.

 

Последни

Реклама