Реклама

Артистичното, будно и активно семейство - Яна Титова и Алек Алексиев, ще бъде специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на Разпети петък, точно в 22:00 ч. по bTV. В навечерието на Великден, двамата ще разговарят с водещия за смирението, но и за бунта на артистите, които облякоха тениски с надпис „Морфов“ по време на тазгодишната церемония по връчването на наградите Икар.

В петък вечер, зрителите ще се забавляват и с новия епизод от предицата „Николаос +“, в който Николаос Цитиридис и футболистът Христо Йовов, ще се изправят пред нелекото предизвикателство да разпознаят децата на известни българи. Този път обаче, в стаята за разпит ги очаква голяма изненада – срещу тях ще седнат не деца, а възрастни хора.

Няма да е изненада обаче срещата на Николаос с отпаднала тази седмица, дама от „Ергенът“. Тя ще получи цялото внимание на водещия, а може би и роза?

В епизода, за доброто настроение на всички пред екраните ще се погрижи и бузукарката на Ивана – Стояна. Заедно с нея, Николаос и Жаклин Таракчи ще изпълнят специална песен.

Гледайте новия епизод на „Шоуто на Николаос“ – в петък, 14 април, от 22:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама