Най-известната българска актриса Мария Бакалова - ексклузивен гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис” в петък вечер по bTV

Коя ще е дамата на сърцето на „Бебе Ергенът“ и ексклузивна среща с Елина веднага след отпадането й от „Survivor“ в новия епизод на шоуто

Реклама

Най-известната и успешна българска актриса – Мария Бакалова, ще бъде ексклузивен гост в новия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ утре вечер от 22:00 ч. по bTV. В разговор за успеха в Холивуд и любовта в България - звездната актриса ще сподели подробности за живота си единствено пред Николаос Цитиридис.

 

В петък вечер в студиото ще блеснат още Торино и Пашата с най-новия си хит, който е на гръцки и ще се надяват водещият на шоуто да го разбере.

 

Предстои и втората част на бързо превърналата се в хит поредица „Бебе Ергенът“. Зрителите ще се насладят на развръзката в мини риалитито с мини участници и ще разберат коя ще бъде дамата на сърцето на малкия Лъчко, който е в ролята на Бебе Ерген.

 

Водещият ще се срещне с двете дами от истинското романтично риалити на bTV, които тази седмица ще останат без рози и ще напуснат имението на „Ергенът“ завинаги.

Този петък, директно от Доминикана, в студиото ще пристигне и Елина, която тази седмица отпадна от битката за 150 000 лв. в „Survivor“. Първо пред зрителите на шоуто тя ще разкаже за емоционалния финал на своето приключение, за пребиваването си и в двата отбора, за приятелствата, силата, глада и уроците, които е научила в най-екстремното телевизионно риалити - „Survivor“.

Очаквайте  „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в петък, 24 март, от 22:00 ч. по  bTV.

Последни

Реклама