Реклама

Телевизионното откритие на годината – водещият на вечерното шоу на bTV Николаос Цитиридис – даде изява на един от многобройните си таланти в новата песен с видеоклип на Mila Robert & MC Greka (Николаос Цитиридис) – „Смешно е“.

Премиерата на песента е днес, броени седмици преди завръщането на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в ефира на bTV след лятната отпуска. 

Можете да го видите тук >> и да го слушате в ефира на радио N-Joy.

Текст: Мила Роберт, Николаос Цитиридис 

Музика: Мила Роберт, Явор Карагитлиев

Аранжимент: Явор Карагитлиев 

Видеото е заснето от оператора Иван Христов и е на режисьора Жоро Пеев, който стои зад почти всички видеоклипове на Мила Роберт. 

MC Greka e музикалното алтер его на Николаос Цитиридис, без изяви в публичното пространство – досега! Идеята за съвместна работа с изпълнителката Мила Роберт идва спонтанно по време на техен разговор, след нейно участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Двама заедно работят по текста, записват песента, а след това заснемат видеото само за един ден - на пуст паркинг със зарязана каравана, която много подхожда на автомобила за видеото, който зрителите вече познават от шоуто

Песента "Смешно е" ще бъде част от новия албум на Мила Роберт "Еготрип", който се очаква през ноември тази година. 

Междувременно Николаос и екипът се подготвят активно за есенния сезон и завръщането на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по bTV. С какво ново ще забавляват зрителите - гледайте от 7 септември, всяка делнична вечер от 22,30 часа.

Последни

Реклама