Реклама

Тази и утре вечер са последните редовни издания на “Шоуто на Николаос Цитиридис” за 2021-ва, след което екипът на шоуто ще излезе в заслужена едномесечна ваканция. През целия януари, в познатия начален час (22:30 ч.) зрителите ще могат да гледат избрани моменти от дигиталните епизоди на шоуто през сезона, които не са показвани досега в ТВ ефира. А на 31 януари шоуто ще се завърне бляскаво по bTV, за да постави свежо начало на новия си телевизионен сезон.

Преди това обаче, тази вечер, гост на Николаос ще бъде една от емблемите на родния попфолк - певецът Борис Дали, а утре вечер, на 30 декември екипът е подготвил забавна ретроспекция на годината, в типичния за шоуто комедиен стил. Началото днес и утре е традиционно - от 22:30 ч., а веднага след ефир следват и дигиталните епизоди на платформата btvplus.bg и в YouTube канала на шоуто.

На 31 декември от 20:00 ч. ще започне двучасовото новогодишно издание на вечерното шоу на bTV с водещи Николаос Цитиридис, Ивет Лалова и малката Ая Алексиев от сериала „Татковци“. Предаването ще бъде открито от специално изпълнение на четиримата треньори от „Гласът на България“ – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат специални гости в предаването и ще коментират музиката през 2021.

За музика в новогодишната нощ ще говори и легендата Васил Найденов, а освен него, в шоуто ще пеят Кристина Димитрова, Есил Дюран, Маги Джанаварова, Прея, Дичо, Наско от Б.Т.Р., Део, Константин и Софи Маринова. Специална изненада ще поднесат „Бабите Шопкини“, които ще представят едно „невиждано и нечувано изпълнение“.

Спортните успехи през годината, Ивет и Николаос ще обсъдят с олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика. За доброто настроение на зрителите ще се погрижат също актрисите Мария Сапунджиева и Вяра Коларова.

Николаос ще проведе „сериозен разговор“ с децата-актьори от сериала „Татковци“, а в дуел със смешки един срещу друг ще се изправят два весели отбора с лица на bTV. В тях ще се включат - Радина Червенова, Петър Бакърджиев, Денислав Борисов, Николаос Цитиридис, проф. Тодор Кантарджиев и Алекс Петканова.

Зрителите също ще участват в двучасовото шоу със своите специални пожелания за 2022-ра година, а предаването ще завърши грандиозно със специален новогодишен поздрав - песен, подготвена от бенда на Шоуто, с участието на лица на bTV и някои от най-добрите танцьори на България.

Новогодишното шоу на 31 декември е с начало 20:00 ч., а новият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира на 31 януари 2022 г. по bTV.

Тагове:

Последни

Реклама