Николаос Цитиридис пред bTV Radio: „„Двойка или не“ ще бъде най-смешната част от шоуто“

Реклама

Осмият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ започва утре вечер, в петък, 8 септември, от 22.00ч по bTV. В навечерието на старта, очарователният водещ на шоуто гостува на журналиста Георги Митов в bTV Radio, за да разкаже какво очаква зрителите този сезон и в първия епизод. Акцент в него ще бъде играта „Двойка или не“, която ще има нов регламент. Двама участници ще бъдат разположени в легло под завивките. Те трябва да излъжат дали са двойка или не, докато водещият заедно с популярна личност им задават провокативни въпроси, а накрая, ще стане ясно дали участниците действително са двойка или не.

„Това ще бъде най-смешната част от предаването“, заяви Николаос Цитиридис в ефира на bTV Radio.„Играта започна по скайп в Ковид вариант. После я направихме и със странна хореография“, припомни той. 

Първият официален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“  ще бъде шахматистката Нургюл Салимова. „Ще я видите в много различна светлина и съм убеден, че зрителите ще я харесат още повече“, подчерта водещият.

 

Николаос Цитиридис продължава със своите участия и извън телевизията. Той ще бъде гост в спектакъла „Червеният стол“, където работи с певеца и актьор Петър Антонов. През септември ще има премиера във Франкфурт /23 септември/, Мюнхен /24 септември/ и в София /26 септември/. Освен това, в петък и събота Цитиридис ще забавлява публиката и със стенд-ъп комедийните си изяви в столичния Comedy club.

Цялото интервю на Нколаос Цитиридис пред bTV Radio можете да чуете тук.

 

Последни

Реклама