Реклама

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” се завръща в ефира на bTV в понеделник вечер, 31 януари 2022 г., точно в 22:30 часа. Пролетният сезон ще стартира под мотото “Минаваме през всичко с усмивка”, а водещият и екипът му ще дадат всичко от себе си той да бъде най-забавният и запомнящ се досега.

“Всеки сезон е нова тръпка, а този, който предстои, искаме да бъде най-успешният и вярваме в това, защото всеки път го правим”, заявява Николас Цитиридис броени дни преди старта и добавя:

“Не искам да правя гръмки обещания за фурор, изненади, вълнение, пируети и салта. Сигурен съм само, че с екипа ще дадем най-доброто от себе си на пълни обороти, след зимната ни пауза”.

Пролетният сезон на шоуто ще стартира с много смях, а ексклузивен гост в понеделник вечер ще е Ицо Хазарта. Той ще гостува за първи път на Николаос, в новото си амплоа на депутат, а зрителите ще станат свидетели и на символично “предаване на щафетата” помежду им, преди началото и на новия сезон на “България търси талант“. В него Николаос ще бъде в ролята на жури.

Във вторник вечер е ред на рождения ден на Николаос Цитиридис, който ще отпразнува подобаващо 28-ата си годишнина в ефир. Специален гост ще е обичаната Росица Кирилова, а екипът на шоуто готви изненади не само за зрителитe, а и за водещия.

В първата седмицата ще има още много музика и звездни гости в лицето на сръбската мегазвезда Миле Китич и поп-фолк певицата Диона. Зрителите ще се забавляват и с първия за годината, епизод на “Николаос +”, в който Рая Пеева и Николаос ще си задават неудобни и смешни въпроси. Двамата ще трябва да са много внимателни с отговорите, защото ги очаква неприятно „наказание“.

Петият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” обещава отлично настроение за всички пред екраните, всяка делнична вечер по bTV. Най-актуалните личности на деня, наред с най-интересните, смели, забавни и провокативни хора, които няма да “срещнете” на друго място, но има какво да споделят, ще са все така добре дошли в късното шоу на bTV. Традиционният монолог на водещия и забавната поредица „Николаос +“ ще продължат да радват феновете на очарователния и пълен с разностранни таланти Николаос. А музикантите от бенда на шоуто и Прея, са готови за шумен и весел старт.

Гледайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в понеделник, 31 януари, в 22:30 ч. по bTV, а веднага след ефир не пропускайте и дигиталното продължение на шоуто в неговия You Tube канал, на www.btvplus.bg и във всички платформи на bTV Media Group. Последвайте шоуто и в социалните мрежи - Facebook и Instragram.

Последни

Реклама