Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира с ново попълнение и изненади тази вечер точно в 22:30 ч. по bTV

Рожденикът Николаос Цитиридис дава две ефирни минути от шоуто в четвъртък на един от най-оригиналните и забавни свои зрители

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира с ново попълнение и изненади тази вечер точно в 22:30 ч. по bTV

Реклама

“Ново лице – с истински нос, уши и всичко останало” ще се присъедини към “Шоуто на Николаос Цитиридис” през новия му сезон, който стартира ударно тази вечер в 22:30 ч. по bTV. Така, с усмивка, Николаос Цитиридис описа новия, бляскав и мистичен член в екипа на шоуто, по време на гостуването си в “Тази сутрин” по bTV, но не го издаде. Навръх рождения си ден, 1 февруари, той подкани зрителите да се включат в новата рубрика на предаването “Мамо, дават ме по телевизора”, в която най-интересният, оригинален и забавен от тях ще получи своите “две минути слава”, имайки възможност да участва в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Винаги усмихнатият водещ обеща сред първите гости в новата рубрика, която ще се излъчва всеки четвъртък, да бъде човек, който „ще се опита да прочете мислите на хората пред екрана”. Дали ще успее и какво “ще прочете” – зрителите предстои да разберат, а до тогава, че и след това, те могат да изпращат оригиналните си предложения за участие в “Мамо, дават ме по телевизора” на [email protected].

Снимка: Олег Попов

Най-младият и чаровен водещ в ефира на bTV днес става на 27 години, а шоуто му вече има своята първа година в ефир. “Толкова много неща се случиха през това време, че не мога да повярвам, че е изминала само една година”, каза с вълнение Николаос пред Антон Хекимян и добави, че “шоуто е невероятно училище!”. Помъдрял с още една година, усмихнатият Николаос обеща да стъпва леко и много категорично, влизайки в “чудния клуб на 27-годишните” и си пожела да е винаги заобиколен от хората, които го обичат и подкрепят и му помагат да бъде най-доброто от себе си.

В първото издание от новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” днес се очакват много изненади, а сред първите му гости ще бъде и рожденичката от вчера - звездната Ивана. “Малко сме тези, които могат да си позволят Ивана да им бъде на рождения ден – само аз и премиерът”, пошегува се типично в свой стил Николаос в “Тази сутрин”, а какви други изненади и предизвикателства го очакват довечера – ще стане ясно точно в 22:30 ч. по bTV.

Вижте цялото гостуване на Николаос Цитиридис в “Тази сутрин” днес:

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” стартира с ново попълнение и изненади тази вечер точно в 22:30 ч. по bTV

 

Последни

Реклама