Нургюл Салимова – специален гост в първото издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на 8 септември от 22 ч. по bTV

Летящ старт на осмия сезон на шоуто ще дадат и стихиите от женския национален отбор по волейбол

Реклама

Финалистката в турнира за Световната купа по шахмат Нургюл Салимова, която накара цяла България да заговори за успехите й, ще бъде първи специален гост в първия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ - на 8 септември, в петък от 22 ч. по bTV.

Много съм щастлив, че този телевизионен сезон за шоуто ще започне с най-хубавата новина от лятото - ексклузивен гост в първия епизод ще ми бъде финалистката в турнира за Световната купа по шахмат Нургюл Салимова!. С тези думи и с огромно вълнение водещият Николаос Цитиридис сам обяви новината в социалните си мрежи днес.

„Тя е страхотна, много умна, скромна и красива, и аз нямам търпение да я предизвикам на партия шах в студиото, ей така, докато тече разговорът“, продължава с усмивка Николаос. Освен блестящата шахматистка, в първия епизод от осмия сезон на шоуто водещият ще посрещне още няколко от супер успешните жени на това лято - женският национален отбор по волейбол!

Новата игра „Двойка или не“, която предизвика истински бум със стотици желаещи да участват и да се опитат да заблудят Николаос, също ще дебютира още в първия епизод - в петък, на 8 септември, от 22:00 ч. по bTV.

От екипа на предаването издават, че ще има още изненади за гръмко и весело начало, а какви са те ще стане ясно съвсем скоро.

Последни

Реклама