Прея: Искам да оставя нещо след себе си - стойностно, вдъхновяващо, даже животопроменящо

Определено се чувствам късметлийка

Реклама

Чудно момиче е Прея, сякаш нищо не може да изтрие усмивката от лицето й. А животът я е поставял пред не едно и две изпитания. Тя си знае дали винаги й е до смях, но със сигурност й е до песен. Младата изпълнителка все по-категорично заявява таланта си на сцената, а сега в “Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV и широката публика може да се увери колко е впечатляващ гласът й. Малко известен факт е, че Прея вече е утвърден композитор, пише песин и за свои колеги. На живо е също толкова позитивна, откровена и естествена. Предлагаме ви част от интервю с чаровната Прея, а цялото можете да прочетете в последния брой на вестник “Всичко за семейството”.

- Прея как дойде предложението за "Шоуто", имаше ли колебания дали да приемеш?

Истината е, че още преди старта на Шоуто миналата година, бях поканена на кастинг за друга роля, която после отпадна от формата. Но с екипа много се харесахме и си паснахме. Това беше и причината колебанията ми бързо да изчезнат, когато тази година ме поканиха да се включа като вокалист. Защото, признавам, за момент имаше такива. Не съм си се представяла точно в тази роля на този етап от кариерата си. Предаването и хората, които стоят зад него, обаче наистина много ми харесват и ми се искаше да бъда част от него.

- Какви са предизвикателствата, все пак имаш и "странични" роли?

Да, все още трудно балансирам останалите си задължения с тези в предаването. От две години съм самопродуциращ се артист, което само по себе си е работа на пълен работен ден. Но дясната ми ръка Златина изключително много ми помага, а и започвам лека-полека да свиквам. Използвам кратките почивки в офиса, за да пиша песни, да тренирам и да се упражнявам на инструмент. 

- Наистина ли е такова забавление и извън кадър?

О, да, абсолютно! Даже понякога е и по-голямо. Всеки е тук с нагласата да направим заедно нещо забавно и хубаво, така че настроението винаги е на ниво. Николаос има сет барабани в гримьорната си и също използва почивките, за да свири. Това създава инстантно парти, а и с разнообразието на гостите никога не скучаем - всеки ден е различен. И това е много ценно.

- Това си е сериозен всекидневен ангажимент по време на ограничения, приемаш ли го като шанс за изява?

Точно така го приемам, да. Много съм щастлива, че имам възможността всеки ден да свиря с група, с озвучаване и пред публика. Това жестоко ми липсваше. А и, все пак, диафрагмата е мускул, който има нужда да бъде стимулиран, иначе закърнява. Аз сериозно бях изгубила форма по време на пандемията, а никой не знае колко време ще продължи това положение, така че определено се чувствам късметлийка.

Последни

Реклама