Шармантната Прея е новото лице в “Шоуто на Николаос Цитиридис”  

Водещият отпразнува рождения си ден, като буквално “превзе” ефира на bTV преди официалния рестарт на предаването

Реклама

Стартът на новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” вече е факт, а с него стана известно и новото попълнение в екипа на предаването – атрактивната, чаровна и гласовита Прея. Талантливата певица, която “се опита да заеме мястото” на Николаос, появявайки се вместо него в началото на вечерта, вече ще радва с гласа и темепраментното си присъствие всички пред екрана - всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV. След “неуспешния й опит” да стане водещ в шоуто, всичко бързо си дойде на мястото с нахлуването на Николаос и обявяването на старта на новия сезон. 

В празничното му първо издание, специален гост беше култовата попфолк певица – Ивана, която подари на водещия парче от своята торта, защото самата тя е била рожденичка в неделя. Звездата сподели някои култови и забавни моменти от кариерата си, а кулминацията на гостуването й бе поздравът й към водещия по случай рождения му ден. Студиото бе “разтърсено” от китка от най-емблематичните песни на Ивана през годините. 

 “Това е най-хубавият ми рождения ден”, обяви на финала водещият на късното шоу на bTV, след като през целия 1 февруари той буквално бе “превзел” дневния ефир на телевизията. Всичко започна с ранното му гостуване в “Тази сутрин”, където обяви, шегувайки се, че “само той и премиерът могат да имат Ивана за рождения си ден”. После Николаос “поседна” за кратко на диванчето на Деси и Сашо в “Преди обед”, последва забавно четене на “Хороскопа”, смешно включване в “Прогнозата за времето” с Натали Трифонова, с което предизвика широките усмивки на всички, до които се докосна зад камерата, пред камерата и най-вече пред екрана в този ден.

Очаквайте неочакваното в “Шоуто на Николаос Цитиридис” и тази вечер точно в 22:30 ч. по bTV. Можете да го последвате и в социалните мрежи още сега - във Facebook и Instragram.

Последни

Реклама