Реклама

“Шоуто на Николаос Цитиридис” подготвя достоен финал на 2022-ра с бляскави и забавни епизоди. На 26 декември, понеделник, празникът ще е пълен и със специалното участие на Веселин Маринов, а в дните преди Нова година в студиото ще блеснат още Янка Рупкина, 100 кила, Кубрат Пулев и още български звезди. Началото на делничните епизоди е от 22:30 ч. по bTV.

„Шоу като за последно“ е заглавието на специалното новогодишно издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, което ще стартира в ефира на bTV точно в 20:30 ч. на 31 декември. В рамките на два часа Николаос и неговите гости обещават страхотно настроение за всички пред екраните с едни от най-обичаните родни изпълнители. Сред тях ще са треньорите от „Гласът на България“ – DARA, Галена, Любо Киров, които ще изпълнят най-големите си хитове, а Иван Лечев ще блесне в нетипична за него роля. В празничното новогодишно шоу ще има още много музика с Георги Христов, Меди, Прея, Рая Димитрова и момчетата от група “Молец“. В последния за годината празничен епизод на „НИКОЛАОС +“ братя Аргирови и Николаос ще познават „децата на известните“. В „Шоу като за последно“ ще има още липсинг битка между попфолк фурията Анелия и режисьора Ники Илиев, както и ексклузивен супер забавен сблъсък между Николаос Цитиридис и половинката му Боряна Братоева. Двамата за първи път ще застанат един до друг официално като двойка и буквално „ще се замерят“ със смешки от личния си живот. В края на “Шоу като за последно“  зрителите ще разберат какво ще си пожелае водещият за новата година и дали пък няма да има 110 животни в студиото, за да му се сбъдне желанието.

Веднага след финала Николаос ще се озове на площад „Княз Александър I”, където заедно с Натали Трифонова ще бъде водещ на новогодишната празнична програма на bTV – „Сцена под звездите“, на живо от 22:30 ч. на 31 декември.

Последни

Реклама