Реклама

Финалният епизод за сезонa на “Шоуто на Николаос Цитиридис“ е тази вечер, от 22:30 ч. по bTV, а специален гост в него ще бъде Виктория Капитонова, която стигна до финала в култовото риалити „Ергенът“. И този път, водещият Николаос и неговият бенд са подготвил специален музикален видео поздрав за зрителите, с пожелание за чудесно лято, в който ще се включи и самият Виктор Стоянов от „Ергенът“. Ще има и много изненади, а какви са те ще разберете, ако гледате финалния петъчен епизод. 

От следващия понеделник, всяка делнична вечер в познатия час (22:30 ч.), bTV ще излъчва ексклузивно в ефир дигиталните епизоди на „По-късното шоу на Николаос Цитиридис“, от изминалия сезон. Цяло лято феновете на предаването ще се забавляват в ефир със срещите на Николаос с невероятни, неочаквани, изключително весели и разнообразни гости.

Екипът на шоуто ще излезе в заслужена лятна ваканция, за да се завърне наесен в ефира на bTV с нови сили и много изненади за своите фенове. 

За добро тв настроение през лятото не пропускайте „Шоуто на Николаос Цитиридис“ всеки делник от 22:30 ч. по bTV, гледайте го в страницата на шоуто, в неговия You Tube канал и всички платформи на bTV Media Group. Последвайте шоуто и в социалните мрежи - Facebook и Instragram.

   

Последни

Реклама