Стартът на новия сезон на ШОУТО НА НИКОЛАОС ЦИТИРИДИС се измества в събота, 9 септември, от 22 ч. по bTV

„Женско царство“ очаква Николаос още в първия епизод със специални гости Нургюл Салимова, женския национален отбор по волейбол и Наталия Кобилкина - помощник в „Двойка или не“

Реклама

Летящият старт на осмия сезон на шоуто на „Николаос Цитиридис се измества и ще бъде в събота, на 9 септември от 22 ч. по bTV, поради обявения днес официален ден на траур. Истинско „женско царство“ очаква водещия в студиото на шоуто за отлично и красиво начало на сезона. Специални и много позитивни гости в събота вечер ще бъдат невероятната Нургюл Сaлимова и стихиите от женския национален отбор по волейбол.

Как ще се справи Николаос на партия шах срещу съперник като Нургюл и ще успее ли да стигне поне до реми в интервюто си с нея - зрителите ще разберат в събота вечер, веднага след втория епизод на „Мастършеф“. Освен младата шахматистка и страхотните волейболистки – жените, които ни накараха да се гордеем с успехите им това лято, в студиото ще се завърне и забавната игра с участие на зрителите – „Двойка или не“. Участниците ще се опитват да излъжат водещия дали са двойка или не, докато той с помощта на Наталия Кобилкина - разследващ гост в първия епизод, ще се опитат да отгатнат каква е истината. Във всеки следващ епизод помощникът на Николаос ще бъде различно популярно лице, с което с много смях, неочаквани въпроси и настроение, заедно ще гадаят „двойка или не“.

Броени часове преди началото на новия сезон, водещият Николаос Цитиридис гостува на Деси Стоянова и Петър Дочев в „Преди обед“ днес, където сподели, че вече няма търпение за първата си среща със зрителите този сезон.

Какво още сподели Николаос и за личния си живот в „Преди обед“ можете да видите тук, а началото на осмия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ гледайте утре вечер от 22:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама