Супер звездата Ричард Маркс пред Николаос Цитиридис за Тръмп: В ситуация на глобална криза всеки човек би могъл да се справи с управлението на Америка много по-добре от него

Интервюто с музиканта се излъчва довечера по bTV

Реклама

Изключителен изпълнител, текстописец и продуцент – Ричард Маркс ще бъде специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” в понеделник вечер по bTV, за да сподели какво е изпуснал, но и какво е спечелил от престоя си вкъщи по време на пандемията. Супер звездата ще разкаже за раждането на един от хитовете си - Right Here Waiting, който написал само за 15 минути, след което предложил на Барабара Стрейзънд да го изпълни. Тя обаче му отказва. С какъв аргумент и как се развиват отношенията между двамата, ще стане ясно от шоуто довечера.

Легендарният изпълнител ще разкаже още, че е поради пандемията се е наложило да отмени турнето си в Америка и Европа, част от което бе и датата му в България. Каква друга възможност му е дала ситуацията ще стане ясно от интервюто на Николаос Цитиридис с него.

Оказва се, че по време на кризата, Ричард Маркс успява да сбъдне и една своя тийнеджърска мечта, благодарение на своя канал в You tube, който използва, за да провежда разговори с изключително интересни хора на различни теми. Така, за първи път в живота си чак сега, той успява да си поговори с любимия си член от легендарната група "Kiss", когото обожавал като тинейджър и е супер щастлив от това. А кой е този музикант и какви други интересни моменти от живота си ще разкаже Ричард Маркс пред Николаос Цитиридис – ще разберем тази вечер от 22:00 часа по bTV.

Вижте и останалите интересни гостите, с които “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще ни срещне през седмицата >>

Тагове: ричард маркс

Последни

Реклама