Реклама

Тази седмица  в “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще гостува попфолк звездата Ивана, която не спира да провокира феновете си. В студиото на шоуто предстои разговор за “новата” и “старата” Ивана – как се промени певицата през годините и каква е цената да си на върха през цялото това време. В петък вечер „певицата на народа“ ще бъде подложена и на специален тест с въпроси, на които тя не е отговаряла никога досега. Арбитър в този „разпит“ ще бъде Стояна – бузукарката на Ивана, която е неотлъчно до нея.

Преди седмица Ивана пусна чисто ново парче в дует с Мануел Амети - “Жена за милиони”, за което тя ще разкаже в петък вечер по bTV.

Броени дни преди големия финал на романтичното риалити “Ергенът", водещият на шоуто ще посрещне и момичетата, които на финалната права останаха без рози от Евгени. Красавиците ще разговарят с Николаос за живота след “Ергенът”, за последните интриги и вълнения в имението. Водещият е подготвил една гореща изненада за двете дами - среща с трима полуголи ергени.

На финала на епизода Николаос Цитиридис ще проведе и специален разговор за любовта с шестима любими актьори. Всичко това, че и още изненади - гледайте в “Шоуто на Николаос Цитиридис” утре вечер от 22:00 ч. по bTV.

Последни

Реклама