Водещият на късното шоу по bTV - Николаос Цитиридис с първо авторско стендъп шоу

Премиерата на “Това не е за по телевизията” е на 11 юни в София

Реклама

Телевизионният сезон може и да приключва, но Николаос Цитиридис има какво още да каже на своите фенове с първото си авторско стендъп шоу „Това не е за по телевизията“. Премиерата е в София на 11 юни в Комеди Клуб София, а веднага след това стартира и мащабно национално турне.  

 

За първи път Николаос Цитиридис ще представи сам на сцена едни от най-забавните истории, които няма как да научиш от ефира. С много шеги и без задръжки, той ще даде отговори на въпросите - какво се случва зад кулисите на едно шоу, къде е магията на телевизията и има ли рискове живото предаване. Феновете на стендъп комедията в България и на самия Николаос могат да се готвят за много забавни и весели срещи с „Това не е за по телевизията“ – това лято, на живо.

Няма да има изненади и специални ефекти, но ще има мнооого смешки“, споделя с вълнение Николаос Цитиридис.

 

Творческият път на Николаос стартира на сцената на Комеди Клуб София. Първата му изява е Open Mic шоуто през 2016 г., което печели. След няколко победи талантът му е забелязан и той става част от Комеди Клуб София. През 2020 г. става водещ на късното шоу по bTV „Шоуто на Николаос Цитиридис“, което се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч.

 

Билети за “Това не е за по телевизята” и датите на турнето можете да намерите тук:

https://nikolaos.comedyclub.bg/

Последни

Реклама