Звездните треньори от „Гласът на България“ превземат „Шоуто на Николаос Цитиридис“ - тази вечер в 22:00 ч. по bTV

DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев са поставени в забавна „обратна ситуация“ - трябва да познаят може ли човек наистина да пее, гледайки го без звук

Реклама

Ако не знаете кое шоу ви е по-на сърцето – „Шоуто на Николаос Цитиридис“ или „Гласът на България“ – то тази петък вечер е точно за вас, защото звездните треньори в десетия сезон на най-обичаното музикално риалити ще превземат с чудесна енергия, усмивки и страхотно настроение студиото на Николаос Цитиридис!

Тази вечер, точно в 22:00 ч., DARA, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев ще блеснат в студиото при Николаос с много весели истории от кухнята на „Гласът на България“, с най-шантавите физиономии, които правят докато слушат напрегнато и внимателно всеки следващ глас в кастингите на тъмно и с „подкана“ към DARA да ги покани „някой ден“ на сватбата си. Мъжката част от треньорите ще сподели някои лични моменти на „падане и ставане“ от последните седмици, а кой треньор ще събере най-много гласове и как ще завърши спорът от кой отбор ще бъде победителят този сезон - зрителите ще разберат през много смях, довечера по bTV.

И ако си мислите, че с треньорите всичко, свързано с „Гласът на България“ за днес се изчерпва – то рязко в публиката ще се окаже водещият Иван Тишев. Той ще бъде ценен помощник (или не съвсем) на Николаос Цитиридис, в новия весел епизод на играта „Двойка или не“, в която участват зрителите.

В студиото на шоуто най-накрая ще се завърне триумфално и неговият бенд, в който главна роля има друг виден представител на „Гласът на България“. Очарователната Жаклин Таракчи, която е певица в бенда на шоуто и последната победителка в музикалното риалити, ще бъде повече от щастлива и „на място“ тази вечер, срещайки в ефир любимите на цяла България треньори.

Цял куп забавни и неочаквани изненади очакват всички пред екраните този петък вечер с „Шоуто на Николаос Цитиридис“, затова бъдете готови и вие – точно в 22:00 ч. по bTV.

 

Последни

Реклама