Георг Георгиев: Не мисля, че сме фронтова линия, нито пък сме бойно поле

Ние сме една страна, която много устойчиво брани своите позиции, която е доказала, че на нея може да се има доверие, категоричен е той

Реклама

"Борбата с корупцията е всеобщ проблем, който касае най-много България във вътрешнополитически план. Борбата с корупцията не е по-важна за никой друг толкова, колкото за нас българите. Имам предвид борбата с корупцията в България. От тази гледан точка очакванията трябва да бъдат обърнати към това да се възстановява справедливостта и да се налагат норми, които да превентират тежки престъпления", коментира Георг Георгиев в предаването "Тази събота".

"България винаги е работила в името на своите собствени национални интереси. България води много балансирана външна политика предвид геополитическото място, на което се намира. Това, което ние винаги сме отстоявали на международната сцена, е  нашият суверенитет да бъде гарантиран, да бъде уважаван и към България да се подхожда като към равностоен партньор и страна, която много съвестно изпълнява своите международни ангажименти. Не мисля, че сме фронтова линия, нито пък сме бойно поле, напротив - ние сме една страна, която много устойчиво брани своите позиции, която е доказала, че на нея може да се има доверие", категоричен е той.

Вижте във видеото целия разговор с Георг Георгиев.

Последни

Реклама