.

Крисия - гласът, който ще ни обедини

Коментирай
публикувай
 • _rumenige_

  Неповторима Крисия!!!

 • iopet

  peter7777, правилата не предвиждат музикален съпровод на живо.

 • peter7777

  Ще завърша поредицата си от коментари така: Каквото и да се случи на тази Евровизия и дори и да не спечелим, тези талантливи деца остават победители във всички български сърца. И да не изискваме много от тях, защото знаете, че този конкурс е преди всичко политически и държавите гласуват по "братски".

 • peter7777

  1. България 2. Русия 3. Сърбия 4. Италия 5. Словения 6. Кипър 7. Холандия 8. Швеция Помнете ми думата! Това са страните, които отиват на финала на JESC 2014. България, Русия, Сърбия и Италия ще са в топ 4 и ще се борят за победата. Това което ме притеснява, е че Русия има много силна мелодия и текст и е конкуретна на България. В песента им също като нашата има много звучене на цигулки, пиано и филхармония и текста им е много силен. Сръбската и италианската също са много добри, но в крайна сметка мисля, че България и Русия ще се борят за купата и дано България спечели, а Русия да остане втора. Кипър, Холандия и Швеция чисто от комерсиална гледна точка ще ги допуснат да преминат на финал, но няма да спечелят, защото са с денс звучене. Това са ми прогнозите засега, но все още чакаме песните на последните две държави. Защо съм единствения коментиращ тук? Никой ли не се интересува от Евровизия? Все пак това ни е най-силната песен от всички години в този конкурс и ми е любопитно, дали ще има справедливост за България. Кой знае кога пак за вбъдеще ще имаме качествена песен като тази в Евровизия, затова сега трябва да спечелим.

 • peter7777

  Имаме новина! Журналистът William Lee Adams от Лондон, работещ за CNN, Newsweek, InStyle и Евровизия е създател на wiwibloggs. Вчера в сайта си той пусна една анкета: Коя ви е любимата JESC 2014 песен? И бууууум: България е на първо място в класацията за най-любима песен с 27.6%. Гласувалите са от цял свят! Това е анкетата: http://wiwibloggs.com/2014/10/13/poll-junior-eurovision-2014-act-favorite-far-october-13/62677/ Освен това в официалния канал на Евровизия нашата песен вече има много сериозна преднина по гледания. На първо място сме с 50 000 гледания. Изчислих, че на ден с увеличават гледанията на нашето видео с 10 000. След 31дни (до началото на конкурса) ще имаме минимум 360 000 гледания тотал в канала на Евровизия. А в канала на Слави и Ку - Ку бенд песента е гледана над 200 000 пъти. Браво България! Имам едно предложение. На първата и втората репетиция заедно с децата би било добре да отиде някой професионалист от "Седем Осми" да следи за озвучението, как се случват нещата. Защото от горчив опит през годините си спомням за едни странни "гафове" на много добри песни в този конкурс, как спира музиката и се проваля изпълнението на певеца. За Румъния говоря. Те имаха много силна песен преди няколко години, но ги прецакаха много жестоко на първия полуфинал. Микрофоните прекъсваха, музиката спря, беше голям провал. После излязоха с оправданието за токов удар. Та да не ни прецакат с нещо имам предвид. По добре Хасан и Ибрахим да свирят на живо и ако е възможно да има симфоничен оркестър на живо, а не да използваме симбек, че организаторите да не ни скроят някой номер, защото вече усещат, че сме близо до победата. Слави, моля помислете над това. Застаховайте се предварително, за да не станат издънки със звука, че са доста тези примери от миналото на този конкурс. Не позволявайте това да се случи!

 • peter7777

  През всичките тези години винаги съм си мечтал България да се представи на Евровизия с песен, в която да има звук на цигулки и пиано, песен изпълнена със звук на филхармония. И ето, че тази година мечтата ми се сбъдна. Уникален звук, уникална мелодия, уникален глас на Крисия. Това е най-добрата ни песен досега в Евровизия и заслужаваме да победим. Народа ни е по- сплотен от всякога. Всички харесват песента. А и двете най-големи телевизии у нас дадоха много добър пример, как в името на България могат да се обединят в създаването на общ проект. Забравиха за рейтинги и маркетингови стратегии, запретнаха ръкави и започнаха да работят заедно в името на България. Това е един голям урок за политиците ни и за обществото ни като цяло. Политиците ни само могат да вземат пример от БНТ и bTV. И те така трябва да се обединят в името на България, да загърбят различията си и да съставят стабилен кабинет в полза на народа.

 • peter7777

  Стигнах до следното заключение (не знам доколко може да бъде вярно, но ми се струва логично): Преди 10 месеца най-гледаното видео в официалния канал на Евровизия е това на Малта със 123 000 гледания и точно тази песен спечели. Нашата песен е качена последна, само преди три дни в канала на Евровизия и вече е номер едно по гледаемост и коментари с над 40 000 гледания. До вчера Русия беше номер едно по гледаемост. От днес официално задминаваме и Русия. Вчера имахме 31 000 гледания, а днес вече имаме 40 000 гледания и сме на първо място. Представете си след една седмица колко ще е гледаемостта на нашето видео! Ако може да се съди по гледаемостта на едно видео в канала на Евровизия, то логично би било и да спечелим първото място в конкурса. Успех на талантливите деца! Прекрасна песен!