.

Нокаут с целувка

Бих се извинил за целувката, но обвиненията на Равало са неморални, каза Кубрат Пулев

Боксьорът Кубрат Пулев гостува в предаването "120 минути" по bTV и даде първото си интервю след целувката, която отправи на американската журналистка Джени Равало след победата над румънеца Богдан Дину в Коста Меса. Заради действията си българинът попадна в епицентъра на скандал.

При Светослав Иванов Кобрата определи обвиненията в сексуално посегателство, отправени от репортерката Джени Равало, като неморални. Той заяви, че съжалява за действието си и не би го повторил. Въпреки че заради целувката Кубрат е със замразен лиценз за Калифорния, боксьорът ни отрече да има лоши чувства към Кралицата на голото суши и адвокатката ѝ Глория Олред.

"Бих се извинил. Аз съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, разбира се, няма да го направя по никакъв повод. Това е пак опитът. Човек трябва да мине през подобни неща. Темпераментен съм и съм го направил от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, на хората, които ми симпатизират, че ако трябва пак да го направя - не бих. Ако Господ даде да върна времето... Съжалявам за това, но въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никакъв умисъл за насилие", каза Кубрат.

Вижте най-интересното от изминалия сезон на "120 минути".