.

Ексклузивни гости коментират сватбата на годината по bTV

Авторът на най-скандалната биография на Даяна и българската двойничка на Лейди Ди пред камерите на bTV

Ексклузивни гости коментират събитието на годината в специалното студио на bTV „Холивуд в кралския двор: сватбата на Меган и Хари“ с водещите на „Преди обед“ Десислава Стоянова и Александър Кадиев - на 19 май от 13 часа.  Емоциите и настроението в Лондон на живо ще предава Петя Дикова. Авторът на най-скандалната биография на Даяна Джон Конуей и виртуозната българска пианистка – двойничка на лейди Ди Веселина Чакърова, застават пред камерата на bTV в Лондон.

2111634892.jpg

Деси и Сашо ще обсъдят нравите на Острова с Марияна и Кен Хил – едно от най-популярните българо-британски семейства. Кои са най-коментираните моменти около сватбата, зрителите на bTV ще проследят с журналиста Владислав Апостолов и с един от най-големите познавачи на светския живот в Европа Христо Куртев – монархист, журналист и продуцент.  За да разкрие какво се крие отвъд изречените думи и добре режисирана церемония, Петя Дикова подготвя разговор и с британката Трейси Браун – експерт по езика на тялото.

2111634890.jpg

Най-дискутираните факти от историята на семействата на принца-бунтар Хари и Меган Маркъл и защо семейната история на холивудската звезда предизвика противоречиви настроения във Великобритания, зрителите на bTV ще научат от Александра Кръстева. А в студиото ще оживеят виртуални двойници на семействата на булката и младоженеца.

Международният консултант по етикет Кристина Крънчева и имидж консултантът Румяна Величкова ще говорят за етикета и рушенето на табутата. Стилът и роклята на булката застават под лупата на проф. Любомир Стойков – експерт по мода и стил, и най-популярната българска дизайнерка в Лондон – Невена Николова.

Как Хари и Меган ще променят завинаги британският кралски двор – говорят култовите млади български модни лица – стилистът Сандра Клинчева, възпитаник на най-престижния моден колеж в света - Central Saint Martins в Лондон, и гримьорът Слав Анастасов.

Днес в „Преди обед“ Деси и Сашо, заедно с Петя Дикова, повдигнаха завесата и разкриха любопитни подробности за специалното студио на 19 май.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg