Рая Пеева и Валери Генов тренират за благотворителния маратон Run2Gether в София

Run2Gether подава ръка на хората със специални потребности

Рая Пеева се намира в Княжеската градинка, заедно с водещия Спортни новини Валери Генов, с когото ще спортуват и се подготвят за утрешния маратон с кауза Run2Gether. "За втори път се включвам. Една страхотна инициатива, която си заслужава и се надявам, че доста софиянци, доста българи ще дойдат утре", сподели водещият на Спорта.

"Run2Gether миналата година събра много хора, които са със специални нужди, които имат нужда от това да осмислим деня им дори понякога с една усмивка. За съжаление заради забързаното ежедневие забравяме, че един жест, една усмивка, една дума дори, това може да донесе много на друг човек. И особено хората, които са със специални нужди - не бива да забравяме, че те са също личности като нас, имат своя характер, имат своите нужди, имат своите желания и в подобен момент ми се струва, че е адекватно да им подадем ръка, да ги направим наши приятели", добави Валери.

От 2019-та година медиен партньор на събитието е bTV Media Group. В миналогодишното издание на събитието, bTV се включи с отбор с капитани Валери Генов и репортера Мария Савкова. Посланиците на bTV и тази година ще подкрепят събитието.

Подробности за инициативата вижте във видеото.